Perşembe

HAZIR KODLAR



Bu kodu temanızda görünmesini istediğiniz yere ekleyin ve gelen ziyaretçilerinizin sitenizi sık kullanılanlara ekleyebilmesini tek tuşla sağlayın











Sitenizi ziyaret edenleri dilediğiniz cümlelerle karşılayabilirsiniz.


Dilediğiniz cümleler ile değiştirin kod örneğini ve kodlarınızın en altına ekleyin.









Son yazılarım kayan şekilde olması için



Aşağıdaki kodu temanızda bulun ve








Bu kodu aşağıdaki örnekteki gibi yerleştirin."yukarıdaki kod"yazan yerde yukarıdaki temanızda bulduğunuz kod olacak. Kendi kodunuzu silmeyin aynen kullanın Kaydetmeden önce mutlaka önizleme yapın bazen blog hizmeti veren sitelerin ana temasından kaynaklanan çakışmalar olabiliyor. Sol alt köşede hata uyarısı varmı diyede mutlaka bakın.













Sayfanıza minik siyah kalpler yağsın, kodu temanızın en sonuna ekleyin










Aşağıdaki kodu sitenizin html kodlarının head tagları arasına eklerseniz,kodu eklediğiniz site ziyaret edildiğinde kod içindeki url ye yönelir. Content yazan yerdeki 5 sayısı siteye kaç saniyede yönelmesini istediğimizi belirtir. 5 yazarsanız 5 sn sonra yönelir, 0 yazarsanız hiç beklemeden hemen yönelir. Dilediğiniz süreyi yazabilirsiniz.










Web sitenize veya blogunuza kapat butonu eklemek istiyorsanız, güzel bir kod daha.











Web sitenize izinsiz girenlerden şikayetçimisiniz, kullanıcı adı ve password yazan yeri doldurun ve sitenize güvenle girin ve girsinler.










Siteniz için hoş bir efekt istiyorsanız, işte size siteniz için gereken yagmur kodu, uygun yere ekleyin ve sayfalarınızda yagmur yagsın.**** ifadelerin yerine ne geleceğini diğer kodlarıma bakarak öğrenebilirsiniz.










Sitesinde harika bir saat isteyenler için tavsiye kodlarımdır











Konuklarınıza ideal kilolarını öğrenme fırsatı verin, aşağıdaki kodu sitenizin uygun bir yerine koyarak bunu yapabilirsiniz.











Doğum gününüzü veya ziyaretçilerinizin doğum gününü hesaplatmak mı istiyorsunuz? Yapmanız gereken web sitenize veya blogunuza uygun bir şekilde aşagıdaki kodu eklemek





''TAMAMİYLE ALINTIDIR ''


Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa